Telepathisch communiceren
Kon mijn paard maar praten… Hoe vaak denken we dat wel. Gelukkig is het mogelijk om met paarden, andere dieren en ook met mensen telepathisch te communiceren.

Kwaliteit
Om kwalitatief goede communicatie aan te bieden heb ik de afgelopen jaren cursussen gevolg bij Gerrie Huijts en later bij Cecilia van der Drift. Bij Cecilia ben ik gebleven voor supervisie. Inmiddels is de kwaliteit van het communiceren zo goed geworden, dat Cecilia spreekt van intervisie afspraken. Hierin bespreken we vragen over onze eigen dieren/mensen of ingewikkelde/bijzondere vragen van anderen. Natuurlijk altijd met hun toestemming.

Telepathisch communiceren met dieren
Soms zijn er van die ongrijpbare situaties, of blijf je maar rond lopen met bepaalde vragen. Het kan zijn dat je je paard gaat verhuizen, of dat je hond uit logeren gaat. Je wilt graag dat dit soort situaties goed verlopen. Wat kun je doen voor je dier? Hiervoor kan een telepathisch consult uitkomst bieden.

Mijn demente Pa in een gesprek wat nergens over gaat, maar waar hij gelukkig wel plezier aan beleeft.

Telepathisch communiceren met mensen
Toen mijn vader dement was geworden, was het heel fijn om telepathisch met hem te kunnen communiceren om te kijken wat we voor hem konden doen. Hij wilde graag dat mijn moeder zijn handen en voeten zou masseren. Ze heeft dat alle dagen gedaan, tot zijn dood aan toe. Hij genoot daar zichtbaar van en mijn moeder vond het erg fijn om dat voor hem te kunnen doen. Zo was er, buiten alle zorg, toch nog een stukje kwaliteit in hun relatie.

Hier vind je communicaties die ik met toestemming op mijn website heb mogen plaatsen: Telepathisch contact

Telepathisch communiceren voor jou
Heb je zelf vragen over een dier of een dierbare?
Ja, ik heb vragen en neem graag contact met je op!”

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *