Hoe heerlijk is het om te rijden op een paard wat je volledig vertrouwd, waar je zo één mee bent dat het lijkt alsof je samen danst… De basis hiervoor ligt in kennis over gedrag, anatomie (hoe zit je paard in elkaar) en biomechanica (hoe kan het lichaam bewegen) en de interactie tussen jullie. In de lessen wordt gewerkt aan de juiste activiteit, schoftlift en rechtrichten en balans van paard en mens. De lessen worden zo gegeven dat je zelf steeds beter problemen kunt oplossen die je tegen komt en daardoor steeds meer begrip krijgt voor je paard, waardoor er een steeds mooiere samenwerking ontstaat.

Ben je benieuwd neem dan vrijblijvend een proefles om zelf te ervaren wat mijn lessen voor jou en je paard kunnen betekenen. Ik rij routes door Nederland, dus goede kans dat ik bij je in de buurt kom, zie agenda. Je ontvangt bij je eerste les mijn boek: “Jongleren en andere verhalen”.

Ik ben benieuwd en boek een proefles!

Hier onder de “voor” en “na” foto’s. De veranderingen zijn tot stand gekomen in 1 les. Voor meer uitleg over deze foto’s kun je hier de uitleg vinden. Ook in deze blog foto’s met uitleg.

Julia draf voor

Julia draf na test

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sanne Floyd voor

Sanne Floyd na

Ria Spikkel voor

Ria Spikkel na