Even voorstellen
Graag wil ik jullie kennis laten maken met mijn nieuwe bedrijf…!
“Versierd door haar”

Crisis

Over een “crisis” verteld Wikipedia: Het woord ‘crisis’ heeft in de dagelijkse spraak een negatieve lading. Van oorsprong is de term echter neutraal. Etymologisch komt het voort uit het (oud)Griekse werkwoord κρινομαι (krinomai) met de betekenissen scheiden, schiften, onderscheiden, beslissen, beslechten, richten en oordelen. Zo bezien, is een crisis een ‘moment van de waarheid‘, waarop een beslissing moet worden genomen die van grote invloed is op de toekomst.

Tijd voor verandering
Zo ging het ook bij mij…CRISIS!
Mijn lichaam wilde niet meer meedoen. Ik had zoveel pijn, dat de verre lesroutes door Nederland, met dus heel veel kilometers in de auto, niet meer haalbaar waren. Gelukkig gaat de route Groningen, Friesland en Drenthe nog prima en beleef ik daar nog steeds veel plezier aan!

Ruimte voor iets anders
Doordat de lange lesroutes weg zijn gevallen is er
ruimte gekomen voor “iets” nieuws, maar wat zou dat “iets” dan kunnen zijn…??!! Al lang vind ik dat er op het gebied van sieraden van paardenhaar wat ontbreekt. Ik zit zo’n 50 jaar in de paarden en ben nog altijd geboeid door deze prachtige dieren, hun gracieuze manier van bewegen en subtiliteit van communiceren. Het is ongekend. De band die we met ze hebben is zo diepgaand. Hoe mooi zou het zijn om sieraden te maken die hierbij aansluiten…

Vitrine maken
Achter de schermen ben ik hiervoor flink aan de gang. Het is een heel gepuzzel om uit te vinden wat er wel en niet kan, wel en niet bruikbaar is en wat mooi en niet mooi wordt. De proefstukjes die goed zijn geworden heb ik aan een aantal leerlingen laten zien. Het wordt goed ontvangen: “Is dit echt van paardenhaar…?!” “Prachtig!” “Jeetje wat mooi!” “Heel verfijnd!” “Erg stijlvol!” “Subtiel en sierlijk!” Genoeg aanmoedigingen om door te gaan ;-)!

Logo
Bij een nieuw bedrijf hoort ook een nieuw logo. Ik heb het zelf met potlood geschetst en Laura Scholthuis (Flauwer | vormgeving & fotografie /
www.flauwer.nl / hello@flauwer.nl De website van Laura wordt nog gevuld, dus even geduld…) heeft het voor mij uitgewerkt en kleuren en lettertype bedacht, waarvoor veel dank!

Website en webshop
De komende tijd zal ik aan de slag gaan met de website en webshop voor “Versierd door haar”. Ik zal veel sieraden maken, hier foto’s van (laten) maken en op de website zetten. Nog heel wat werk te verzetten dus. Zodra ik “los” ga krijgen jullie de foto’s ook te zien op Facebook… Nog even geduld…

Lessen
Vanzelfsprekend kunnen jullie ook nog steeds bij mij terecht voor les! Dus…:
Staat je paard in Friesland, Groningen of Drenthe en ben je opzoek naar goede privé les bij jou op stal? In mijn lessen geef ik kennis door over anatomie, biomechanica, gedrag van het paard en kijk ik naar de interactie tussen mens en paard. Een paard goed trainen vraagt om balans in al deze facetten. Ben je benieuwd?
“Ja ik ben benieuwd en volg graag een vrijblijvende proefles bij mij op stal en ontvang jouw gratis boek!”
Kom ik niet bij je in de buurt, dan kun je kijken of één van mijn teamgenoten van HorseConnect bij jou in de buurt komt, of mijn lieve vriendin en collega Mireille den Hoed.


Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *