Tijd en prioriteit
Het is tijd voor een nieuwe bladzijde in mijn leven. Zoals jullie waarschijnlijk al eerder gelezen hebben ben ik iets nieuws aan het ontwikkelen: sieraden van paardenhaar gemaakt in opdracht, op een manier zoals het er nu nog niet is. Het bedrijf heet: “Kunst van haar”. De ontwikkeling vraagt de nodige tijd, want ik ben letterlijk het wiel aan het uitvinden. Dat is natuurlijk super leuk! Om ergens tijd vandaan te halen is een hele uitdaging en dus ben ik prioriteiten gaan stellen… Ik heb besloten om te stoppen met de wekelijkse blog van Sincerita. Er staat inmiddels heel wat info op deze website, dus doe er je voordeel mee ;-). Meer interessante blogs en af en toe 1 van mij vind je op  HorseConnect

Lessen
Voor lessen kun je nog steeds bij mij terecht! Staat je paard in Friesland, Groningen of Drenthe en ben je opzoek naar goede privé les bij jou op stal? In mijn lessen geef ik kennis door over anatomie, biomechanica, gedrag van het paard en kijk ik naar de interactie tussen mens en paard. Een paard goed trainen vraagt om balans in al deze facetten. Ben je benieuwd?
“Ja ik ben benieuwd en volg graag een vrijblijvende proefles bij mij op stal en ontvang jouw gratis boek!”
Kom ik niet bij je in de buurt, dan kun je kijken of één van mijn teamgenoten van HorseConnect bij jou in de buurt komt, of mijn lieve vriendin en collega Mireille den Hoed.

 

Wit paardenhaar met amethist kralen. De sluiting is van zilver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *