Lieve Florien

2 jaar geleden ben ik van Brabant naar Overijssel verhuisd samen met het paardenspul. Het clubje mensen, hoefsmid, tandarts, dierenarts en natuurlijk instructrice, achterlatend, begon nu in deze omgeving mijn zoektocht. In eerste instantie ging ik voor mezelf na, wat ik zoek in welke persoon. Natuurlijk kundigheid! Het beste is eigenlijk nog niet goed genoeg voor mijn paardenspul. Dierenarts was vrij vlot gevonden. De tandarts eigenlijk ook wel, maar hoefsmid en instructrice was wat moeilijker. Zoekend op internet kwam ik uit op de website van Florien. Zij is dan ook de eerste die mij volledig aansprak. Contact gezocht en begonnen met lessen!
WAUW!
Wat een verademing en teleurstelling….
Teleurstelling??? Ja, er van uitgaande dat ik na 23 jaar paardrijden het toch wel dacht te kunnen, viel dat flink tegen. Ipv werken aan details, helemaal back to basic, maar onder topbegeleiding! Met grote sprongen gingen we (nu nog steeds) vooruit. Niet alleen in de praktijk, maar ook theoretisch is Florien dermate onderlegd en bereid de kennis te delen, dat ik ook veel wijzer ben geworden. Helaas door fysieke problemen van mijn paard bleven we soms wat hangen. Ook daarin heeft Florien de nodige kundige mensen om zich heen. Mijn paard is inmiddels weer bijna topfit door de behandelingen. En nu zijn we weer goed op weg.

Voor de oplettend onder ons: ik had nog geen hoefsmid. Florien had er nog een in haar adresboekje staan. šŸ˜‰

Florien, alle kennis en kunde die je bezit wil je en, nog belangrijker, kun je delen. Je lessen zijn duidelijk en theoretisch onderlegt. Niet alleen heb ik meer inzicht gekregen in mijn paarden maar ook in mezelf. Er is ruimte voor discussie en vragen, maar bovenal antwoorden.

In het begin zei ik dat niemand goed genoeg is voor mijn paarden (zo denkt geloof ik elk paardenmens)
Maar Florien is zeker meer dan goed!

Liefs Madeleine

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *